Saga Poshtel Oslo

Saga Poshtel Oslo har gleden av å ønske alle gjester hjertelig velkommen til oss. Som det første av sitt slag kan du bo lekkert, trendy, moderne og billig hos oss. Et poshtel er et mer eksklusivt og "posh" hostel. Vi håper du kommer til å sette pris på vårt nye poshtel.

Poshtelet er det nyeste medlemmet i Saga familien. Med grunnverdier som baserer seg på: trendy, hjemmefølelse, design og service streber vi etter at våre gjester skal få et hyggelig og sosialt opphold. Om du har sekken på ryggen, er på eventyrreise, reiser på lavbudsjett eller er ute etter å bli kjent med andre reisende er du velkommen til oss ved Saga Poshtel Oslo.

Vårt konsept baserer seg på innovativt design kombinert med topp beliggenhet og god service. Med adresse midt i Oslo sentrum, kan du besøke de beste restaurantene, butikkene og severdighetene til fots. Skal du på utflukter som ligger i utkanten av byen eller andre steder i landet, ligger Saga Poshtel Oslo i umiddelbar nærhet av kollektivtransport som gjør reiseveien din enkel.

Oslo har et kulturliv som vokser intakt med byens befolkning. Daglig holder anerkjente nasjonale og internasjonale artister konserter i byen. Teater- og operaforestillinger er også et populært kulturalternativ for de som ønsker dette.

Saga Poshtel Oslo tilbyr et hostelopphold utenom det vanlige. Med vår sentrale beliggenhet og et trendy design ønsker vi våre gjester velkommen til et sosialt og hyggelig opphold hos oss i en gjestfri atmosfære.

 

Book rom
Hvorfor booke direkte på vår nettside:
  • Garantert best pris
  • -10% rabatt i vår restaurant i Eilert Sundts gate 39