Hostell Oslo Sentrum

Hostell Oslo Central har nå endret navn til Saga Poshtel Oslo. Med vår beliggenhet midt i Oslo sentrum er vi det første hostellet i Oslo som kan kalles et Poshtel. Ordet poshtel defineres i dag som et luksus hostel som kombinerer design og komfort. Vårt fokus er å tilby våre gjester service, lekre rom, trendy, moderne til overkommelig pris.

Saga Poshtel Oslo er det nyeste innslaget i Saga hotel familien. Ved å dele bygg med Saga Hotel Oslo Central, ønsker vi å gi våre nasjonale og internasjonale gjester et oppholdssted der de kan velge mellom hotell eller hostell som bomåte. Å bo på nyrenoverte Saga Poshtel vil gi deg en unik og særegen måte å bo på, der sosialisering med en luksusfølelse skal prege ditt opphold.

Saga Hostel Oslo Sentrum

Bildene er illustrasjoner og kan avvike fra rommenes reelle innhold. Se beskrivelser for detaljerte spesifikasjoner.

Som et eksklusivt hostell i Oslo tilbyr vi 6 forskjellige romtyper. Ønsker du å bo alene, på dobbeltrom, dele rom med 4 andre eller i en dorm har du muligheten til dette hos oss. Med et bredt spekter av rom å velge i, kan du fritt velge hva som passer deg og dine behov best. Alle rom har tilgang til alle fasiliteter. Det som kjennetegner rommene våre er vårt innovative og moderne design. Hos oss vil du få en hjemmefølelse du ikke får ved andre hostell i Oslo. Glem alle spådommer om at det skal være trist og kjedelig å bo på et hostell. Å bo trendy som gir deg en følelse av luksus til en overkommelig pris får du ved Saga Poshtel Oslo.

Beliggende midt i Oslo Sentrum

Med vår beliggenhet i krysset mellom Kongens gate og Rådhusgata er vi det hostellet i Oslo som ligger nærmest mulig alt. Hos oss er du kun få hundre meters gange unna det beste Oslo har å tilby av restauranter, shopping, natteliv og kulturliv. Skal du på ekskursjon til utkanten av Oslo sentrum eller utenbys, er kollektivtransport mulighetene som fører til alle retninger inn og ut av byen rett utenfor døren.

Ved et opphold hos Saga Poshtel Oslo (tidligere Hostel Oslo Central) eller Saga Hotel Oslo Central vil du få et opphold utenom det vanlige. Hos oss er du velkommen til et opphold som vil deg en luksusfølelse uten at du tømmer lommeboken.

Saga Hostel Oslo Sentrum lobby

Bildene er illustrasjoner og kan avvike fra rommenes reelle innhold. Se beskrivelser for detaljerte spesifikasjoner.

Book rom
Hvorfor booke direkte på vår nettside:
  • Garantert best pris
  • -10% rabatt i vår restaurant i Eilert Sundts gate 39